Free Belt PRO Black 01Free Belt PRO Black 01

Free Belt Pro

45.00

45.00

Boja
This option is required
Black Black / White Print Blue Enamel Evening Primrose Hawaiian Ocean Pink Red
Veličina
This option is required
XS-S M-L XL-XXL
Clear selection
Tablica veličina
SKU: N/A Kategorije: , , ,

Opis

Nova PRO verzija Free Belt-a sa dodatkom za štapove i startni broj. Free Belt Pro je nastao kao nadogradnja na Free Belt koji je izvrstan za svakodnevno korištenje prilikom treninga, ali i utrka. U njega stane sve što vam je potrebno, a treba biti nadohvat ruke: ergoflask, mobitel, ključevi, energetski gelovi i pločice, šuškavac… U novoj varijanti - PRO, dodatak je dio za rasklopne štapove, kako bi uvijek bili jednostavno dostupni, te prednji dio na koji se može prikačiti startni broj. https://www.youtube.com/watch?v=GifipO5y5Ow  

Nova PRO verzija Free Belt-a sa dodatkom za štapove i startni broj.

Free Belt Pro je nastao kao nadogradnja na Free Belt koji je izvrstan za svakodnevno korištenje prilikom treninga, ali i utrka. U njega stane sve što vam je potrebno, a treba biti nadohvat ruke: ergoflask, mobitel, ključevi, energetski gelovi i pločice, šuškavac…

U novoj varijanti – PRO, dodatak je dio za rasklopne štapove, kako bi uvijek bili jednostavno dostupni, te prednji dio na koji se može prikačiti startni broj.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Free Belt Pro”

Dostava


Troškove dostave u cijelosti plaća kupac. Za Republiku Hrvatsku troškovi dostave iznose 5€, a za Republiku Sloveniju iznose 18€. Troškovi dostave za Republiku Hrvatsku su besplatni za sve pošiljke čija je vrijednost veća od 100€. Dostava proizvoda vrši se putem DPD Croatia d.o.o., Slatinska 7, 10360 Sesvete, OIB 87109117191 ili General Logistics Systems Croatia d.o.o. za usluge, Varaždinska 116, Popovec, OIB 88360795357. Kupci su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave. Ukoliko Sport box d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca. Kupac može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko Sport box d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji. Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Sport box d.o.o. zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Način plaćanja


Sve navedene cijene izražene su u eurima i sadrže zakonski propisanu stopu PDV-a. Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja: Uplatom na račun – na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem internet bankarstva ili uplatom u poslovnici banke, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi. Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini odnosno iznos nije moguće platiti kreditnom karticom. Ovaj način plaćanja vrijedi samo za kupce s područja Republike Hrvatske. Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama: MasterCard, Maestro, Visa i Visa Electron.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Free Belt Pro”